Analyse av tetningsindustrien

dsbdsb

Forseglingenindustri er en viktig grunnleggende industri som er mye brukt i ulike industrielle felt, som petrokjemikalier, kullkjemikalier, ingeniørmaskiner, metallurgi, farmasøytiske produkter, matvarer, tekstiler, biler, husholdningsapparater osv. I henhold til klassifiseringen av nasjonal økonomisk industri, tetningsindustrien tilhører gummi- og plastproduktindustrien i produksjonsindustrien, spesielt klassifisert som annen gummiproduktindustri.

Markedsstørrelse: I 2021 er etterspørselen etter sel rundt 1,603 millioner tonn, med en total industriell produksjonsverdi på nesten 20 milliarder yuan og en markedsstørrelse på 157,1 milliarder yuan.

Teknologisk utvikling: Med utviklingen av teknologien beveger tetningsindustrien seg mot avansert utvikling, og de tekniske kravene til tetting blir stadig høyere.Gummitetninger har gradvis erstattet metalltetninger som hovedstrømmen på markedet på grunn av deres utmerkede elastisitet, mekaniske styrke og andre egenskaper.

Politisk støtte: Nasjonale og lokale myndigheter har utstedt flere støttepolicyer for mekaniske grunnleggende komponenter som tetninger og tetningsmaterialer, og fremmer utviklingen av industrien.

Bransjekjede: Oppstrøms for tetningsindustrien er hovedsakelig forsyning av råvarer, inkludert stål, legeringer, gummi, plast, keramikk, etc;Midtstrømmen er for produksjon og forsyning av sel;Nedstrømsapplikasjoner er utbredt, inkludert petrokjemiske, kullkjemikalier, ingeniørmaskiner, metallurgi, farmasøytiske produkter, matvarer, tekstiler, biler, husholdningsapparater, etc.

Bransjeklassifisering: Tetningsdelindustrien tilhører gummi- og plastproduktindustrien, spesifikt klassifisert som annen gummiproduktindustri.

Selv om det er et visst teknologisk gap i tetningsindustrien, med forbedring av innenlandsk produksjonsnivå, skifter globale hydrauliske forseglings- og høytrykksproduksjonsbaser stadig til fremvoksende utviklingsland som Kina, og den kinesiske tetningsindustrien har innledet en periode av sprangutviklingen.Det forventes at tetningsindustrien i fremtiden, med den kontinuerlige teknologiutviklingen og den kontinuerlige utvidelsen av markedet, vil innlede større utviklingsrom.

sunsonghsd@gmail.com

WhatsApp: +86-13201832718


Innleggstid: Mar-06-2024